Bloggaromresor

Bloggen finns ju inte riktigt längre, utan jag ser den mer som en liten väldigt personlig guidebok till den som vill ta sig an samma äventyr som jag.
Dock fick jag ett mail från Bloggaromresor som vill att min blogg ska finnas med där. Så tänkte länka till den här så att fler sedan kan hitta min blogg. Innerst inne hoppas jag starkt på att någon en dag får hjälp och inspiration av min resa.
så slå ett getöga på den här sajten med.


Hej då Australian


På Flygplatsen innan vi gav oss iväg på vårt stora äventyr

Dags att ta farväl av denna blogg för min del.
Är nu hemma i verkligeheten och det känns som att det är rätt tid för mig att ta farväl av denna blogg.

Australien resan
var mitt livsäventyr känns det som just nu och det går knappt en dag utan att jag saknar någon del av resan. Allt ifrån våra galna roomies till sunkiga hostelkök och cykloner.
Till alla som hamnar här på bloggen utav en slump för att de är ute efter info inför en resa till Australien. Jag vet hur mycket sådana hära bloggar kan vara till hjälp när man sitter och drömmer sig bort till Australien, det var därför jag skapade bloggen eftersom jag inte kände att jag hittade en tillräckligt bra reseblogg.
Därför hoppas jag verkligen att annaofaustralia  kan inspirera någon eller svara på några av de frågor man har.
Bloggen är uppbyggd i olika kategorier, Aussie countdown tar upp tiden innan resan med lite tips och länkar. Living the Sydney life  tar upp tiden då vi letade jobb och boende mitt i Australiens störta stad, på resande fot tar upp hur det är att resa längs med östkusten från Cairns ner till Sydney.
Om du klickar på en kategori kan du följa alla inlägg under samma kategori lättare.

Om någon skulle ha några frågor om vad som helst så finns jag alltid på mail [email protected] släng iväg ett mail om du har någon fråga.
Tills nästa äventyr kommer så får vi se om jag startar någon ny blogg eller låter det vila.
Men tack för att ni läst min lilla resedagbok.

G'day / Anna


RSS 2.0