Sydney: Day 10


I torsdags firade vi att vi hade skaffat boende. Blev på en liten mysig restaurang som hette Shipp Inn och som låg borta mot opera huset. Käkade pizza med kyckling, oliver, feta ost och brushetta, gudomligt gott. Särskilt jämfört med vå lyx måltid i onsdags som bestod av Spaghetti och Ketchup. Det var allt :P Man får ju inte vara kräsen.

Dock hoppas vi på att bli bortskämda av Marco i framtiden, vår italienska roomie som är kock. Dock jobbar han hela tiden så det blir inte mkt av hans mat :( det blir för det mesta bara en massa pasta i olika former hela tiden.

Igår var vi på Hugo's Lounge borta mot Kings Cross. Det var liksom inte direkt en klubb utan mer en Lounge med en jätte stor terass.Var en väldigt trevlig kväll och vi knöt en massa nya kontakter. Bland annat med en frisör som vill fixa vårt hår gratis mot att vi lovar att berätta för folk vart vi fått det fixat. Låter det inte guldvärt eller?
Och imorse sa även vår roomie Scotty (Australiensare) att Toni and Guy affären mitt inne i centrum här alltid vill ha hårmodeller. Så det kanske kan bli en sväng dit med? :) Det känns verkligen som att allt är möjligt här i Sydney. Vi blev t.ex. utvalda till att få vara medlemar i Hugos Lounge så vi får rabatter och kan få använda VIP ingången istället, hur soft är inte det? :)
Idag gick vi upp tidigt för att ta oss till WT kontoret och skriva ut lite CVn och fixa lite små saker. Confirma att vi ska jobba den 2a november på Melbourne Cup som är ett jätte stort horse race här i Sydney. Vi ska troligtvis jobba i entrén eller vara ushers. Det ska bli kul! Dock måste vi köpa lite speciella kläder för att få jobba. Lite surt att behöva lägga pengar på det, men tydligen så är det en ganska standard outfit för jobb så det kanske är en investering helt enkelt.
Roligast idag var när vi hade kommit hem tillbaka till lägenheten efter att ha vart på WT så chillade vi lite för vi skulle på en jobbintervju vid 2 tiden. Helt plötsligt kommer vår roomie in, Scotty, och bara "Who wants a job?" Alla vi bara "JAG!". Då har han varit urgullig och fixat så att vi nog ka börja jobba på ett cafe uppe vid Kings Cross. (Ta i trä nu såklart). Vi ska dit imorgon och se hur det verkar och förhoppningsvis kan vi börja på lördag redan! Gud vad det glider på just nu. Känns som att nu kan vi bara fokuser en massa på jobb så imorgon ska vi ut med våra CVn igen. Håll tummarna för oss.
Ikväll chillar vi mest, käkade lite avokado med någonslags skagenröra som inte smakade som skagenröra till kvällsmat nu. Vi käkade faktiskt mat på McDonalds idag. Första gången sen vi kom hit, känns bra att vi  klarade oss ett tag i alla fall, fast det kommer inte bli någon vana. Nu ieftermiddag vart det finare väder med så vi tänkte bada i poolen men det blev visst inte så.

Aja vi har det i alla fall underbart här borta. Dont you worry.
Lycka till älskling på tentan idag <3
Nu ska jag nog smyga bort till köket och ta en toast med sardiner i tomatsås (min lilla last) och jag hoppas verkligen det smakar lika gott som i svearike.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0