På resande fot: Gold Coast hostel

Om ni åker till Surfers paradise bo INTE på Backpackers in Paradise.
Usch och fy på det hostellet. Det värsta vi bott på. Iofs så betalade vi 24dollar per natt, men lite standard tycker jag man kan räkna med ändå.
Vi bodde i ett 14persons dorm som är ganska stort, men i vanliga fall kvittar det faktiskt. Men här hade de inte stora badrum som det brukar finnas på varje hostel, utan vi hade ett badrum och en dusch för alla oss. Funkar inte alls. Alla vill ju duscha och borsta tänderna på ungeför samma tider.
Sängarna höll på att ramla sönder mer eller mindre när man klättrade upp. De verkade inte som att någon någonsin städat badrummet. Det var vidrigt. Fanns ingen som helst fläkt eller air-con (som de stod på internet att de skulle finnas) så svettades ihjäl varje natt. Folket i receptionen var jätte otrevliga hela tiden.
Plus att vi delade rum med en kinesisk gubbe som snarkade hela tiden, och en columbiansk gubbe som var jobbigt närgången och skulle spela gitarr och sjunga för en hela tiden.
Plus att den morgonen vi ville köpa frukost där ifrån så var det inte öppet trots att det stod att det öppnade klockan 7. När vi frågade om det i receptionen sa hon bara att det inte var hennes ansvar.


Coolangatta YHA var mycket bättre. Spenderade inte så mycket tid där. Men jösses vilka underbara sängar. Har sovit som en prinsessa de senast 2 nätterna. Plus att för 25 dollar per natt så fick vi gratis frukost varje dag. Mums!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0