På resande fot: Sushi hemligheter i Sydney


The girls are back in town (som Pieter o Danny skulle säga).
Ja vi är tillbaka i vår hemstad Sydney. Det är helt galet var annorlunda man ser på staden nu efter att ha varit borta. Älskar den fortfarande, Men nu är det höst och kallt här. Och är det inte lite skitigare än jag minns det? Och var det verkligen så här mycke bilar och folk? Och var alla så här stressade? Var jag så stressad?

Vi betade av det viktigaste imorse. Att träffa Danny och Pieter. Kaffe på underbara De La France. Dra till hemska Work and Travel (har det framgått hur onöjda vi är med dem?) för att avsluta vårt membership och sen till banken för att stänga bankkontot. Var tydligen skyldig banken 3.40 AUD, så det var bara att punga ut. Vet de om att det typ är pasta och tomatsås för oss i 2-3 dagar? elakt...

Sen drog vi till bästa sushi stället i Sydney. En liten hemlighet  till alla som befinner sig i Sydney. Om ni vill ha sushirolls (tänk er en sushibit fast den är 10cm lång). Gå till Wynnyard station så får man en sushiroll för ynka 1.20 AUD. Galet prisvärt. Gå på George Street, passera Martin Place och förbi Bar 333 så är det ett shoppingmall typ ner under marken in till stationen. Där ytterst hittar ni denna utsökta och billiga Sushi. California roll rekommenderas starkt.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0