Sydney: Day 1 forts.

ojoj, har precis kommit hem nu ifrån vår sightseeing dag. Vi kom inte särskilt långt men ändå höll vi på hela dagen.
Först hände det skummaste påväg ner till stan. Helt plötsligt när vi går där på gatan så stöter vi in i Nina och Victoria. What are the odds att vi bara ska råka stöta ihop sådär i en stad med 4,5 miljoner invånare? Världens är liten.
Straxt där efter så hittade vi någon Market house typ som ligger precis nära vårt hostel här. Herregud säger jag bara! Där inne fanns nog allt! Skulle kunna spendera timmar där inne (Vilket vi troligtvis kommer göra med). Sofie och jag hann köpa varsin klockan redan på första besöket. Dock var det väldigt billigt med bara 15 AUD. Jag är mycket nöjd!
Sen gav vi oss ner mot Darling Harbor. Vi hade väll inte direkt någon plan men vi gick och tog kort på lite båtar och sånt. Riktigt mysigt det är här. Darling Harbor är typ världens mysigaste. Sen så fortsatte vi till Sydney Wildlife center. Kändes bra att kolla på lite söta djur. Helt galet vilken annorlunda fauna de har här nere. Tänkte oxå att det kanske är bra att veta hur alla farliga ormar ser ut så att vi vet om vi skulle träffa på dem. Vi kollade även på en bauta krokodil och små söta koala björnar. Tyvärr fick man inte klappa dem. (eller man fick det om man betalade 15AUD för att få ta kort med dem).
Sen blev det till att avnjuta en Caesarsallad lunch med ett glas vitt vin nere i hamnen. Galet gott, första riktigta måltiden sen Sverige, för flyplansmat kan ju knappast räknas. Sen så gick vi förbi Work and Travel kontoret och fick prata med en as skön kille som gav oss lite papper. Vi ville fråga lite om boende men de stägde om 30minuter och sen så ska vi ju ha vårt möte på måndag så han tyckte vi skulle "chill a bit". Så det gör vi. Nu sitter vi alla med varsin dator i knät och laddar upp bilder och massor. Efter det här inlägget tänkte jag bomba upp en massa bilder här.
Ikväll ska vi ta oss till Scubar som ligger precis bredvid och även Sidebar som ligger runt hörnet.
puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0