Sydney: Day 7


Njuter i solen i Sydney.

Vad har hänt sedan sist då? Jo vääääligt mycket.
Vi flyttade ifrån vårtYHA central till något som hette Elephant Backpacker/Harbour City Hostel (typ...). Fy för att bära våra väskor, så vi fuskade och tog en taxi (dåliga backpackers vi vet, men vi är inte backpacker utan Flashbackers)
Dock så hände det allra underbaraste och skummaste i torsdags helt enkelt. När vi satt och väntade på att få checka in så ringde det en kille och sa att han sett våran add på gumtree om att vi sökte boende. Han lät lite speciel i telefon (kanske för att han är rysk) så va lite skeptiska först, för vår första visning vi skulle gå på blev lite skum. I alla fall skulle vi träffa honom vid typ halv 4, vi hade INGA förväntiningar alls eftersom att det verkligen börjar bli fullt med folk här u sydney och det är helt omöjligt att hitta bra boende. Under tiden gick vi till Work and Travel kontoret och fråga om lite jobb och kollade nätet. Vi hade dagen innan hittat en JÄTTTEFIN och SUPER FRÄSCH lägenhet i Glebe, men den var lite dyr plus att vi var tvungen att dela med två andra svenska tjejer men de bangade ur så vi var lite deppiga där ett tag.
Men i alla fall, vi skulle möta den här killen utanför 416Pitt street, som var ett JÄTTE fint hus, vi trodde typ det var ett skämt. Så kommer det fram en kille som är den här Sam då. han bara "alltså det är inte det här huset, men det är lättast att mötas här för annars är det svårt att hitta". vi bara, NEJ det kommer vara något av de sunkiga lägenheter. Sen istället pekade han på största skyskrapan och bara "det är där, det är 2 år gammalt, i kommer bo på 33 våningen, det finns pool och gym". Här DOG vi kan vi bara säga.. Så nu bor vi här.. Flyttade in idag, dagen efter vi kollade på den. Vi bor i en stor 2a tillsammans med 5 till personer. 1 japansk tjej, 2 holländksa killa, en australiensisk kille och en italiensk kille. Det blev billigare än att bo på hostel hela tiden, som vi hade tänkt göra. Nu betalar vi 160 AUD i veckan och då får vi tillgång till gratis internet. VÄRT!!! Från vår balkong (den ena, dvi har TVÅ!!) kan vi se hela sydney, och det ligger precis i mitted bredvid World Square!
Alltså det finns så mycket att säga, men det känns så sjukt osocialt mot de andr i lägenheten avv sitta och skriva just nu. vi håller på att söka jobb o msassor. Lovar att ladda upp en massa bilder senare! det finns på facebooken redan!!!
puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0