På resande fot: Airlie beach och Waterfront


Underbara Airlie Beach.
Vi blev allt lite kära i Airlie (som vi blivit i varenda ställe vi varit på förutom hemska Townsville förstås).

uteliv: ++
(inget vi gillade direkt. Perfekt att sitta ner och ta en kall öl på Magnums (bra pris med jämfört med sydney 4.10 AUD) men vi försökte gå ut en kväll. men gick hem lika fort igen)
mataffär: +
(Fanns ingen woolsworth eller coles inne i själva staden, utan man var tvungen att ha bil för att köra dit. Det enda som fanns var ett litet supermarket där det var svindyrt. nästan 5AUD för en 1L coca cola. illa illa)
Lagoon: ++++
(underbart att ligga där och chilla hela dagarna. Lagom varmt och lagom med folk hela tiden)
plats: +++++
(Kanske paradiset på jorden? I havet låg det flera segelbåtar på det turkosa vattnet. Palmerna gungade i vinden och det var tropiska varmt. Varma nätter. Man kan inte klaga på det helt enkelt.)


Vårt hostel då.
Airlie Beach Waterfront Packpackers
Pris: ++++
(Vi hade ju tur och fick ett 8dorm för priset av ett 16 dorm och vi var helt ensama i det. Varje rum hade egna duschar och toa plus Aircon som höll det behagligt i rummet)
Hostellet: ++++
(Jätte fräscht. Inga spindlar på toaletterna eller något sådan. Var jätte rent och fint. Kändes mer som ett hotell. Jätte stor terass utanför rummen med)
Personalen: +++++
(hjälpte oss fixa en underbar whitsunday segling. Fick gratis natt på köpet då med. Plus kaffe och grattis snabbt internet. När vi kom tillbaka från seglingen för att hämta vårt baggage så fick vi även handdukar och chans till att ta en underbart skön dusch trots att vi inte bodde där längre)
Köket: ++
(ett sådant där jobbigt hostel där man måste ge en 20AUD deposition för att få ut tallrikar och grejs. köket i sig var fräsht men man fick inte ha sina kylbaggar i kylen heller som man har på alla andra ställen)
Stämning: +
(Ingen som helst backpacker själ alls här. Receptionisterna hade vita uniformer. Eftersom vi nästan var de enda männiksorna som bodde där så blev det ingen stämning alls.  Ganska skönt och uppvilande efter Townsville. Men tror att det här är ett sådant hostel som aldrig riktigt får någon riktigt backpacker stämning för det var för klinsikt på något sätt)

Kommentarer
Postat av: Wilma

hej jag har precis hittat din blogg men jag undrar varför gillade ni inte Townsville?



det är en jätte bra blogg som är rätt rolig att läsa, har själv varit i australin i en månad på semester<3

2011-04-17 @ 22:57:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0