På resande fot: då beger vi oss då


Nu beger vi oss ut på äventyr.
2 nätter på en kattamaran i paradiset Whitsundays. Man kan inte klaga mycket.
Airlie beach har varit helt underbart. Dagarna har varit varma och sköna. Vi har inte direkt uppskattat "utelivet" eller vad man nu ska kalla det. Men att igår kväll sitta nere på en bar vid havet med våra 2 nya tyska vänner och lyssna på livemusik och dricka cocktails för 10 av 10 poäng.
Nej, upp och hoppa nu. Dags att checka ut och sätta sig och äta frukost någonstans. (Tomato, cheese and bacon toast?)
När vi kommer tillbaka från seglingen så hoppar vi direkt på en Greyhound över natten ner till Noosa. Det tar 17h så blir inga bilder eller uppdateringar på ett tag. Bara lugn och ro för mig.
puss

Kommentarer
Postat av: nathalie spjälle

Hej! är så glad att jag hittat till din blogg :) är själv väldigt sugen på australien. Jag har lite funderingar. Som jag uppfattat så åkte du med worlk and travel company? hur funkade det? tycker du att du fick den hjälp du behövde? är det lätt att skaffa boende? får man hjälp med det? hur länge tog det innan du hitta jobb? var det svårt? tjänar man så man har råd med hyran på boendet? hur länge kan man räkna med att det tar innan man får ett jobb och behöver man mycket fickpengar med sig? :) hör gärna av dig!:) tack för en bra blogg:) // [email protected]

2011-02-10 @ 23:34:50
URL: http://dudelookslikealady.blogg.se/
Postat av: nathalie spjälle

åh just ja, får man resa tillsammans med en kompis/pojkvän??=)

2011-02-10 @ 23:35:35
URL: http://dudelookslikealady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0