På resande fot: Manly oh Manly

Manly oh manly.
Det måste vara världens bästa känsla när man hittar hostel där man skapar en liten familj tillsammans med resten av hostellet. Detta hände verkligen i Manly, Brisbane. Vi hade pappa Fisk (Chef), lillebror James och brorsan Collin m.fl. Helt underbara dagar. Vi har inte gjort så jätte mycket egentligen utan mest bara delat trevliga stunder.
Igår gick vi till Royal Harbour Yacht Club och fick följa med en segelbåt i yachtracet de har varje onsdag. Fancy fancy att få segla helt gratis. Väldigt lugnande var det med.
På kvällen lagades det köttbullar. Chef hade jobbat som kock på O'learys i Stockholm i 2 år (engelsman) och älskade köttbullar lika mycket som vi. Hn lagade potatismos, köttbullar, brunsås och hade lagt in egen gurka dagen till ära. Och så hade han fixat fram lingonsylt från IKEA. Mums säger jag bara. Åt så jag storknade, stor matkoma efter det.
Sen blev det goon och drickspel kvällen igen. Klarade dock inte av att dricka goon längre.. blä. Slutade kvällen i en lekpark med världens härligaste gäng. (Abandone SHIP!!!) Dock kanske 4h sömn inatt bara innan vi var tvugna att checka ut för att nu ha kommit till Surfers Paradise.Hört att det bara ska vara en partystad så får se vad kvällen har att erbjuda. Nästa stop på lördag blir nog Coolangatta.
Saknar redan Manly Harbour Backpackers. Världens bästa hostel!
ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0